top of page

En Cercle

Acompanyament familiar i emocional

a la sexualitat

Un espai íntim, familiar i respectat, on ens trobem, compartim i parlem amb tota llibertat de la Sexualitat. Ens sentim des del cos i les emocions,  com canvien i com es transformen.

Connexió amb el bosc

Plantes Medicinals 

Des d’Art Viu i amb 20 anys de camí d’auto exploració i auto coneixement amb les plantes medicinals com a canal de connexió, oferim propostes honestes i enriquidores.

Sexualitat Conscient 

Cercles Mixtes per Adolescents i Joves

Un espai on el cercle et regala veure´t i apropar-te a tu.

Des de la consciència corporal i emocional obrim espai a compartir-nos totes. Un espai on parlar i compartir entorn de la Sexualitat que volem viure'ns. Conscients de l'energia vital que ens habita despertem.

Sessions individuals

Acompanyament terapèutic familiar

Néixer i morir, renéixer i tornar a morir…Respira instant a instant el cicle de la vida, respira l’eternitat en tu. Gaudeix l’art del deixar anar sentint la vibració de Vida en el teu cos. El regal de reconectar-te, de tornar a casa.

masaje tantra

Escoles, Instituts
i Universitats

Us comparteixo amb joia i alegria el tràiler de l'últim documental creat aquest 2023 des de les vivències autèntiques que vivim als Cercles d'Acompanyament a la Sexualitat iniciats ara farà 8 anys al Baix Montseny.

Ofereixo compartir aquesta perla en acompanyament a la Sexualitat en Infants i Adolescents en espais cuidats en consciència i respecte per compartir aquesta nova mirada que neix cap a la Sexualitat que mereixem.

L'ofereixo a famílies, equips docents i directius, a escoles, instituts, universitats, centres cívics i culturals, projectes educatius varis i festivals. Que ens sigui una inspiració per a totes per a seguir creixent i sembrant.

Acompanyaments

176.JPG
bottom of page