top of page
044.JPG

Retir Mares i Filles i Fills

A partir dels 7 als 16 anys. 

Després de set anys d’acompanyament familiar a la Sexualitat amb la creació i canalització dels cercles de Donzelles i Noiets  i Tantra per famílies, es va obrint aquest espai profund, preciós i verdader que ens convida a posar mirada amorosa amb pura presència a l’origen de la ferida materna.

El retir obre un espai també cuidat on des del respecte que dilueix judicis, creences, patrons i condicionaments ens adentrem amb coratge al inici. Apropet de la Terra i de la nostra Essència i Sabiesa natural dolçament ens desvelem, mica en mica, i així una a una anem despertant. Les mares i les filles, totes.

Obrim un espai autèntic on sentim, caminem i transitem sovint incomoditats. Aquestes passes ens obren el cor des d’una mirada on amb claretat se’ns mostra allò essencial. Una experiència única per a cada dona, per a cada mare, per a cada filla. Una vivència compartida en cercle on se’ns dubte és un abans i un després.

Benvingudes totes 💕

0860.jpg
0845.jpg

Ritual a la Mare Interna

La llavor de l’automaternatge en el camí de la donzella és el tresor que hem perdut i que seguim buscant soles en el bosc. Mare i Filla és un camí que ens convida a dissoldre els vels creats des de segles de patriarcat allunyant nos de nosaltres mateixes en el mirall de la Mare.

Reconectar amb la Terra, ens recorda el bateg del cor. El vincle profund en ferida amb la Mare ens obre portal a la infinita abundància del amor que som, que ens pareix i que parim.

La  Mare Terra i la Mare Divina ens bressolen eternament en el fluxe de l’energia de la Vida-Mort-Vida.

La gran Mestra, la Natura. Ella ens brinda el regal cada instant de decidir despertar i reconnectar.

Tardor 2024

Cinquena edició RETIR DE MARES I FILLES 

Connexció amb el bosc. El camí de la Menarquia

de l'11 al 13 d'octubre al Montseny

A partir dels 7 anys

 

Segona edició RETIR MARES I FILLS

Mirada a l'origen. Honorar la Vida.

Del 15 al 17 de novembre al Montseny

A partir dels 7 anys

T'agradaria venir al Retir?

774bd962-19f8-4861-8dab-39f523648f68.jpeg
bottom of page