top of page

Entrevistes

Us comparteixo aquest espai per compartir-vos vàries entrevistes on m'han convidat per parlar sobre els Cercles de Donzelles i Noiets, l'acompanyament a la Sexualitat i la Vida.

IMG_0438-1024x683.jpg

01

Entrevista Mujer Cíclica

"Les nenes i els nenes mereixen espais de llibertat real on puguin expressar el que senten y el que els hi passa" La creació de la Sophia va ser fa uns anys per a mi,  una font d'inspiració pura pels cercles de donzelles i noiets.

02

Entrevista Tu Mujer Salvaje

Sonia Herrero entrevista a Alba Miralpeix, educadora social, mare i facilitadora de Cercles de Donzelles i Noiets. A l'entrevista l'acompanya la Noe, mare de l'Ona, una de les primeres donzelles que va participar als cercles durant 6 anys. Ara té 18 anys.  

Captura de Pantalla 2021-11-02 a les 23.15.31.png

03

Entrevista a Radio Canal Barcelona 106.9

Entrevista a Radio Canal Barcelona 106.9 amb Gemma Morales. Compartim amb vosaltres un espai on l'Alba Miralpeix ens parla de l'acompanyament familiar i emocional a la sexualitat en contacte amb la natura. 

04

Entrevista amb Astiko

Un goig compartir amb Astiko des del projecte Natural Loving Sexperience parlant de l'acompanyament que facilito amb els  adolescents i  els joves als cercles, tallers i formacions

cau bruixa verda.webp

05

Entrevista Cau de la Bruixa Verda

Amb la menstruació o menarquia iniciem la nostra transformació de nenes a dones, una entrada a la nostra etapa fèrtil.

06

Entrevista El Cau de la Bruixa Verda amb Imma Lizando

Una preciosa entrevista a Radio Arenys al Cau de la Bruixa Verda facilitat per Imma Liazondo. Vam estar compartint amb la també germana Montse Romero sobre l’arribada de la Sang!

 

Us convido a escoltar-lho, realment  inspirador!!

81ee7eaa-7030-461e-b9d9-03552663813d.JPG

07

Entrevista El Cau de la Bruixa Verda "Arribada i retirada de la sang"

De nou al cau de la Bruixa Verda a ràdio Arenys amb la Imma Liazondo. Avui compartint amb l’estimada i germana Montse Guardiola sobre Menarquia i Climateri. L’espai Chidelluna i els Cercles de Donzelles i Noiets reguen aquesta mirada cara a cara de la Donzella i la Xamana. Or per la Comunitat. Gràcies!!!

08

Entrevista Ràdio Arenys 91.2 FM "Dones i salut"

Un preciós i relaxat compartir amb l’Anna i la Ruth al programa Dones i Salut a ràdio Arenys.

Vam obrir espai i profunditat a la senzillesa de l’acompanyament familiar a la Sexualitat. Coratge, presència i alegria, aquesta és la pòcima perquè el judici comenci a disoldre.

IMG_8074.jpg
PHOTO-2022-08-29-13-42-40.jpg

09

Entrevista ConsciouStartups

Compartint amb en Roger  de ConsciouStartups sobre el naixement del projecte d'Acompanyament Familiar i Emocional a la Sexualitat " DonzellesenCercle", la seva germinació y florida.

bottom of page