top of page

Sobre mi

Acompanyant de Processos de Vida 

Mare i Remeiera. Diplomada en Educació Social

Iniciadora de processos de consciència i acompanyant de grups i cercles. En continua formació en ciclicitat, fertilitat, feminitat, afectivitat i sexualitat. Especialitzada en dol, pèrdues i final de vida. Formada i experimentant  amb el Massatge Ayurveda, Tacte Conscient i Tantra. Mestre de Reiki. Amant de la Natura i del bosc, apassionada de les Plantes Medicinals des de sempre, la dansa viva i enamorada del QiGong.

Creadora d'ArtViu i des del 2016 acompanyo la proposta de “Donzelles i Noiets en Cercle”, un espai respectat i cuidat on els infants, adolescents i joves  comparteixen en llibertat la sexualitat i celebren la Vida que són!

 

A les sessions individuals, familiars i en grup acompanyo des del respecte mutu, l’autenticitat i l’alegria de viure i des de la mirada natural, senzilla i bella de l’amor. Convido així a prendre la responsabilitat i a confiar plenament i amb consciència que dins nostre bressola el tresor que ens permet Ser i brillar.

Després de set anys de Cercles, neix una preciosa perla, Mares i Filles- Mares i Fills.

 

La relació amb la Vida que ens regala Florir!

IMG_0438-1024x683.jpg

El Documental

«Un espacio íntimo, cuidado y respetado, desde una mirada amorosa acompañando a los seres en su sexualidad. Un espacio donde poder Ser auténtico y libre, celebrando la Vida»

Edició documental Sònia Armengol

bottom of page