Sobre mi

Acompanyant de Processos de Vida 

Mare i Remeiera. Diplomada en Educació Social

Iniciadora de processos de consciència i acompanyant de grups i cercles. En continua formació en ciclicitat, fertilitat, feminitat, afectivitat i sexualitat. Especialitzada en dol, pèrdues i final de vida. Formada i experimentant  amb el Massatge Ayurveda, Tacte Conscient i Tantra. Mestre de Reiki. Amant de la Natura i del bosc, apassionada de les Plantes Medicinals des de sempre, la dansa viva i enamorada del QiGong.

 

Creadora d'ArtViu i des del 2016 acompanyo la proposta de “Donzelles i Noiets en Cercle”, un espai respectat i cuidat on els infants, adolescents i joves  comparteixen en llibertat la sexualitat i celebren la Vida que són! A les sessions individuals, familiars i en grup acompanyo des del respecte mutu, l’autenticitat i l’alegria de viure i des de la mirada natural, senzilla i bella de l’amor. Convido així a prendre la responsabilitat i a confiar plenament i amb consciència que dins nostre bressola el tresor que ens permet Ser i brillar.

Entrevista

«Las chicas y los chicos necesitan disponer de espacios de libertad real dónde puedan expresar lo que sienten y lo que les pasa.» Llegir entrevista aquí

IMG_0438-1024x683.jpg
IMG_20170915_182649_323.jpg