top of page

Sobre mi

Acompanyant de Processos de Vida 

 Diplomada en Educació Social, Mare i Remeiera

Estudio Educació Social a la Universitat de Girona  i experimento durant 20 anys en àmbits diversos i variats on el sentir profund del ser humà em desperta la curiositat i el respecte profund a la Vida i al Misteri.

M’especialitzo com a Educadora Ambiental al Parc Natural del Montseny obrint als infants i adolescents l’oportunitat en l’instant present de Ser amb la Natura.

El Bosc i les Plantes Medicinals han estat bàlsam en el meu camí de  transformació i de reconnexió, retornant a allò essencial, a l'Origen.

La pràctica per apropar-me a  la Consciència de l’Energia s’ha donat a través del Reiki, la Dansa Viva, el Qigong i el Tao, el Tacte Conscient i el Tantra.

Em nodreixo del Mar i de nedar, del Silenci i de la lectura, i els olis essencials  m’obren a les olors, al tacte i a la pell.

Al  2016 es fusiona en mi tota l’experiència en l’àmbit de l’Educació Social investigant en addiccions,  adolescents i joves i gestió emocional i tota la vivència destil·lada del meu camí de remeiera vivenciant la Ciclicitat de la Vida.

Així neixen els Cercles d’Acompanyament a la Sexualitat per infants i adolescents que facilito,  un acompanyament familiar que obre espai intern i permet que dilueixin poc a poc les memòries de violència i abús que condicionen les nostres ments, cossos i relacions.

A les sessions individuals, familiars i en grup convido així a prendre la responsabilitat i a confiar plenament i amb consciència que dins nostre bressola el tresor que ens permet Ser i brillar.

A cada cercle obrim un espai de celebració i de joc, l'art i la Natura ens hi acompanyen.

 

alba_miralpeix_48.JPG

El Documental

«Un espacio íntimo, cuidado y respetado, desde una mirada amorosa acompañando a los seres en su sexualidad. Un espacio donde poder Ser auténtico y libre, celebrando la Vida»

Edició documental Sònia Armengol

bottom of page