top of page
alba_miralpeix_45_edited.jpg

Acompanyament a la Sexualitat

Donzelles i Noiets en Cercle

Un espai íntim, familiar i respectat, on ens trobem, compartim, explorem, sentim i parlem amb tota llibertat entorn la Sexualitat. La gran mestra i inspiració és la Natura, el Bosc, els Animals i les Plantes.

Ens obrim a la Ciclicitat externa per sentir l'interna, reconeixem també la Fertilitat dins nostre, aprenem a cuidar-nos en l'Afectivitat amb l'altre començant des d'una mateixa i ens celebrem totes i tots, honorant la nostra Energia vital.

És un espai cuidat on el judici es va dissolent per obrir un espai intern i extern des d'una nova mirada integradora on habita el goig i mereixement.

Ens sentim des del cos, com canvia i com es transforma. Anomenem totes les parts i els hi posem nom. Estimem el nostre cos tal i com és. El cuidem i escoltem el que ens demana. Parlem de les nostres emocions i de les pujades i baixades que de vegades sentim. Aprenem a compartir amb els altres des de la nostra autenticitat, tal i com ens sentim a cada moment.

L’Acompanyament Familiar a la Sexualitat són trobades mensuals de petits cercles de nenes i també de nens amb una durada de 2 o 3 hores cada un i trobades trimestrals amb les famílies i acompanyants.

Hi ha 9 grups arrelats on ens trobem una vegada al mes de 17:15h a 19:45h

donzelles.jpg
042.JPG

Cercles Familiars

Durant el curs oferim un ventall de propostes, xerrades, tallers, formacions i retirs on obrim espai a compartir amb les famílies.

Els tallers són:

EL RITUAL DE LA PRIMERA MENSTRUACIÓ (per a dones)

LES PRIMERES VEGADES (per a dones i per a homes)

AUTOEXPLORACIÓ en grup (per a dones)

EL PARE QUE SÓC (per a homes)

CERCLE MIXTE

És vital que les famílies formin part d'aquesta vivència i puguin sentir la transformació interna, profunda i verdadera que ofereixen els cercles. Per la nova mirada a la Sexualidat és important que el camí els fem totes i tots.

El taller matinal durant el segon trimestre de seguiment dels cercles de donzelles i noiets per a mares i pares serà el nou tresor d'aquest nou cus.

Xerrades i Tallers complementaris

Per a totes les persones que volgueu sembrar en la creació d'espais de respecte i llibertat per a les noves generacions.

Ofereixo xerrades i tallers específiques i fetes a mida pel grup, escola i comunitat.

Algunes de les propostes més sol-licitades són:

  • Com acompanyar a les filles i fills a la Sexualitat

  • Parlem de la pornografia obrint espais reals d'Educació Sexual

  • Les ombres que reneixen al acompanyar la Sexualitat. Pors, creences i tabús.

  • El retorn a una mateixa. La Vida que cuida. El millor bàlsam a l'abús.

  • Diluint el judici davant la socialització de gènere. Tantra Familiar.

0991.jpg
220.JPG

Sessions terapèutiques individuals i familiars

Podeu informar-vos de les Sessions terapèutiques individuals i familiars per infants, adolescents, joves i adults des d’un acompanyament emocional i corporal a la Sexualitat.

Després de 8 anys d'acompanyament específic a la Sexualitat ofereixo sessions per a tota la família des de la mirada sistèmica i ancestral, la consciència del cos, el tacte profund, les essències florals i els olis essencials.

El petit moviment que pot regalar el cercle a cada nena i nen que hi participen mou subtil i profundament dins l'àmbit familiar, escolar i comunitari. 

Allò invisible i silenciat comença a obrir-se per ser mirat, acollit i estimat.

Rituals de Pas i Celebracions

L’espai exterior que ens envolta dins la Natura obre a la possibilitat d’oferir Rituals de Pas com el de la Primera Menstruació i Celebracions vàries amb la família, amics i comunitat.

0845.jpg
alba_miralpeix_06_edited.jpg

T'agradaria participar a un Cercle?

Si vols reservar la teva cita pots contactar amb mi:

albamiralpeix@gmail.com

622 53 07 05

bottom of page