top of page
alba_miralpeix_45_edited.jpg

Acompanyament a la Sexualitat

Donzelles i Noiets en Cercle

Un espai íntim, familiar i  respectat, on ens trobem, compartim i parlem amb tota llibertat de la Sexualitat. Ens sentim des del cos, com canvia i com es transforma. Anomenem totes les parts i els hi posem nom. Estimem el nostre cos tal i com és. El cuidem i escoltem el que ens demana. Parlem de les nostres emocions i de les pujades i baixades que de vegades sentim. Aprenem a compartir amb els altres des de la nostra autenticitat, tal i com ens sentim a cada moment.

L’Acompanyament Familiar a la Sexualitat són trobades mensuals de petits cercles de nenes i també de nens amb una durada de 2 hores cada un i trobades trimestrals amb les families i acompanyants. (Hi ha 9  grups oberts on les dates les pots trobar al calendari).

D3070862.jpg

Cada trimestre oferim un espai per compartir la sexualitat amb les mares i els pares junt amb les seves filles i fills. Obert també per a familiars i acompanyants.

cercles.jpg

Per a totes les persones que volgueu sembrar en la creació d'espais de respecte i llibertat per a les noves generacions. Obert a tothom.

D3070741.jpg

Xerrades i Tallers complementaris

Cercles Familiars

AlbaOna1.jpg

Sessions terapèutiques individuals i familiars

Podeu informar-vos de les Sessions terapèutiques individuals i familiars per infants, adolescents, joves i adults des d’un acompanyament emocional i corporal a la Sexualitat.

L’espai exterior que ens envolta dins la Natura obre a la possibilitat d’oferir Rituals de Pas com el de la Primera Menstruació i Celebracions vàries amb la família, amics i comunitat.

IMG_7074_edited.jpg

Rituals de Pas i Celebracions

alba_miralpeix_06_edited.jpg

T'agradaria participar a un Cercle?

Cercles de Donzelles i Noiets, Familiars, Mixtes...

bottom of page