top of page

Plantes medicinals

Des d’Art Viu i amb 20 anys de camí d’autoexploració i autoconeixement amb les plantes medicinals com a canal de connexió, ofereixo propostes honestes i enriquidores.

A la primavera les plantes medicinals fan el seu màxim resorgir durant l’any. És un bon moment per endinsar-te al bosc i observar. De març a juny ofereixo passejades al bosc i sentir el despertar de la primavera, propostes de reconeixement de les plantes medicinals que ens acompanyen, banys de bosc... També gran varietat de propostes en format taller per a famílies i grups, elaboració d’olis medicinals i ungüents, taller de ratafia, monogràfics de plantes medicinals....

plantas medicinales

A partir del petit jardí botànic en creació a Ca l’Olivé amb una mostra de les plantes medicinals de la zona i especifiques per a la dona i el seu cicle vital, fa 5 anys que ofereixo diferents monogràfics: Plantes Medicinals i Cicle Menstrual, Plantes que ens acompanyen durant la Vida, La Sàlvia, La Primera Menstruació, Farmaciola Femenina, Fertilitat, Embaràs, part i postpart...

salvia

El taller amb més èxit és des de sempre el de la Farmaciola Natural que ofereixo des d’abril a juny cada any. L’ofereixo a centres cívics, biblioteques, escoles, famílies, grups d’amics, a cases rurals i a casa. Les propostes són variades i les adapto a cada moment, situació i necessitat. Iniciem amb una passejada per l’entorn natural per sentir el bosc i connectar amb l’energia de les plantes. A partir del que recol.lectem elaborem després els remeis naturals per crear la pròpia Farmaciola Natural Casolana durant tot l’any. En cada taller hi ha una part més vivencial, una part breu teòrica i una part  pràctica.Cada participant elabora un remei per emportar-se a casa. És un taller per gaudir-lo i afavorir l’autogestió de la salut i alimentació familiar  amb les medicines naturals de proximitat.

ruda

Farmaciola Bàsica i Natural

Plantes Medicinals i Salut Femenina

Tallers de Plantes Medicinals durant la primavera

alba_miralpeix_60.JPG

Passejades al bosc a cada estació

Consciència i Connexió

Amb 25 anys vaig començar a oferir tallers de plantes medicinals elaborant remeis casolans i passejades per identificar les plantes medicinals més populars del Montseny...mica en mica les propostes s’han anat adaptant al meu creixement i sentir... deu anys després, sentía amb força oferir les passejades i tallers des d’on jo ho vivia, des de l’autenticitat que es manifestava en mi. D’aquí neixen les entrades al bosc més lentes, més sensitives, més vivencials... començo a oferir al Montseny, al Montnegre, al Pirineu i a Centreamèrica les passejades conscients, els banys de bosc, i les propostes de connexió, respiració, moviment i cos a la Natura. A partir de tallers, caminades, passejades i ara els primers retirs ofereixo flexibilitat a les necessitats i demandes de cada grup i/o família.

alba_miralpeix_37.JPG

T'agradaria venir a un dels nostres tallers?

Creem a mida passejades i tallers per a famílies i grups. T'informem!

bottom of page