top of page

Acompanyament a la Sexualitat

Sexualitat Conscient per Adolescents i Joves

063.JPG

Presència i Mirada

Retornar a allò essencial, al que ja sabem i està dins nostre. Obrir als joves de la comunitat un espai on puguin explorar-se des del respecte màxim alliberats del judici i del tabú.

Compartir la seva experiència, la seva vivència, la seva autenticitat des de la individualitat de cada un d'ells i elles.

Sentir-se plenes de vida, descobrint cada llum i cada ombra que obre portals a brillar i Ser.

 

Un espai on practicar les inspiracions ancestrals i sàvies del Tantra, del Tao i del Qigong. L'autogestió de la medicina natural i la saviesa popular conscient ens apropen a ser soberanes de la nostra energia vital, de la nostra energia sexual.

La Presència i la Mirada amorosa a una mateixa, a la Vida i a l'altre és la Celebració del present.

Despertant els sentits a l'amor propi

Després de 8 anys de cercles de noies i de nois, aquest any a l'espai ha arrelat el el cercle mixta d'adolescents de 13 a 18 anys.

Són trobades matinals on obrim i creem espai per compartir sobre la Sexualitat i on despertem la consciència corporal, la respiració conscient i el tacte respectuós.

La Natura és la mestra que ens inspira per poder recordar la vida i l'energia que flueix en nosaltres.

És un espai cuidat, íntim i en confiança perquè els adolescents expressin i donin veus a les dificultats i silencis del seu dia a dia que els porta a reprimir emocions o a desconnectar-se de la seva autenticitat.

Trobades mixtes d'adolescents d'octubre a juny.

Un diumenge al mes d'11 a 14 hores.

120.JPG
191.JPG
bottom of page