Els acompanyaments que ofereixo

Acompanyament Familiar a la Sexualitat

L’Acompanyament Familiar a la Sexualitat són trobades mensuals de petits cercles de nenes i  nens  amb una durada de 2 hores cada un i trobades trimestrals amb les families i acompanyants. Dels 5 als 18 anys.

Plantes medicinals

Des d’Art Viu i amb 20 anys de camí d’autoexploració i autoconeixement amb les plantes medicinals com a canal de conexió, ofereixo propostes honestes i enriquidores en forma de tallers vivencials i passejades conscients al bosc.

Massatges i sessions terapèutiques

Respira instant a instant el cicle de la vida, respira l’eternitat en tu. Gaudeix l’art del deixar anar sentint la vibració de Vida del teu cos. T'acompanyo en el teu moment de vida.

Regals. Celebracions. Rituals

Propostes especialitzades i creades a partir del que desitgeu. Formacions, tallers i xerrades per a escoles, centres,  famílies i acompanyants. Cercles, rituals  i celebracions per a grups i amistats.

D3070719.jpg
PHOTO-2020-03-09-20-12-04.jpg
 

Vals regals, sorpreses i celebracions

Informa’t si vols fer un regal especial, en diades, una sorpresa creativa  o celebracions familiars i amb amics íntimes…

Regala (t) experiències

Experiències sensitives úniques (Massatge al bosc, Massatge Tantra per parelles) + esmorzars o dinars saludables (opció vegetariana/vegana).

Regala (t) intimitat

Massatges amb olis calents, tallers íntims per a grups i/o parelles despertant els sentits.

Regala (t) a mida

Tallers íntims, personalitzats i a mida de Massatge Conscient

20190807_141712.jpg
 

Testimonis

L’olor de l’oli ja és un bon començament, un benestar de cos, ment i ànima…i unes bones mans de la terapeuta.

Montse

El que destacaria del massatge és la sensació de descans profund, cada cèl.lula ha dormit profundament i en pau. Genial. És com si cada racó del cos s’hagués sentit escoltat, estimat…i així pot deixar anar. I l’oli calent és un catalitzador molt potent.

Noe

M’ha agradat molt…m’he sentit molt cuidada.

Lorena