top of page

Naixament d’Art Viu

Updated: Feb 5, 2021

Mentre hi hagi somnis hi haurà camins. Art Viu neix i no para de néixer i morir en cada instant. Cada transformació que fa, sigui petita o gran, es converteix per mi en més Consciència. Art Viu és un agraïment profund a la Mare Terra i un bri d’il·lusió, màgia i confiança que m’apropa a recordar i compartir la saviesa ancestral i retornar a casa, dins meu.

Després d’un llarg temps de gestació, de llargs camins efímers i de varietat infinita de formes i colors, ART VIU decideix començar a donar fruit a l’estiu del 2012.

Decideix néixer i créixer en llibertat, olorant la terra fèrtil, connectant amb els infants, honrant el femení més profund, teixint amb la comunitat…

Art viu continua el camí, arrelant a la terra estimada del Baix Montseny, endinsant-se en l’aventura de cultivar i donar aliment.


Aprenent i ensenyant, sense receptes, fent tastets a totes les flors, enriquint-me amb tots els nutrients que m’arriben i que sento el Si en el bateg del cor.

Seguint la màgia i la sanació amb l’ànima de les plantes medicinals, Art Viu dedica gran part del seu temps al cultiu de plantes medicinals, aromàtiques, culinàries i ornamentals, de manera senzilla, sana i nodridora i amb les infinites propietats que ens regalen elaboro remeis, aliments i productes naturals.


Art Viu recorda la saviesa ancestral i recupera la cultura popular remeiera que ens motiva i ens desperta l’alegria dia a dia a continuar descobrint i cuidant els misteris de la Vida i de la Mort.
39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page