top of page

Productes Art Viu

Updated: Feb 5, 2021

Elaboro amb les mans, en silenci, cantant, demanant permís i agraïnt el que És. Recordo la saviesa ancestral i l’honoro, recupero la cultura popular remeiera que m’ alimenta i m’ il·lusiona a continuar dansant, descobrint-me i cuidant-me. Agraïda a la Vida.


Els productes d’Art Viu són elaborats amb matèries de qualitat, de proximitat, estacionals, biològiques, ecològiques i saludables pel cos i l’ànima. Recol·lecto des de la coherència del meu sentir i des del respecte màxim a la Natura, a la Vida. M’escolto i connectada a la Ciclicitat que m’habita, el bosc també em va guiant. Si observes la natura, el bosc, l’hort i l’entorn ens ofereix en cada instant el que és essencial; l’aliment i la medicina ens acompanyen sempre, des de sempre.


Art Viu alquimitza amb les plantes medicinals de l’entorn, recol·lectades, assecades i macerades. Els olis vegetals, alcohols i vins com a vehicle i els olis essencials com a complement. Cera d’abella de màxima qualitat i altres productes més per amorosir els elixirs medicinalsOlis macerats i Ungüents medicinals

(Imatge Àngels Canet)


Olis corporals


Xarops

Vins i Licors


Plantes Medicinals (fresques i seques)


Art Viu elabora amorosament...el fruit n’és una delícia, una carícia per l’ànima.

Gràcies a totes les persones que hi confieu.44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page