top of page

Després del massatge Ayurveda..

Updated: Feb 5, 2021

Anna: "La primera sensació que m’ha impactat ha estat la de sentir-me tapada amb les mantes calentes…m’ha emocionat, sentint-me com a casa, al cau, cuidada, sobretot molt cuidada, una cura molt maternal, que tinc oblidada i que taaant necessito. Durant tot el massatge m’he sentit molt conectada al cos i m’he deixat sentir. També he sentit molt conectada l’Alba amb tot el que m’estava oferint, i he sentit també la intuïció i connexió amb ella mateixa, m’arribava. Tota la part de pit, cervicals, braços, coll, cara, orelles, cabell…la he rebut com un autèntic regal, un plaer quasi orgàsmic de la manera que em permetia a mi que m’anés alliberant…he  anat prenent consciència de totes aquelles parts bloquejades i tensionades. El massatge a les mans ha estat un gran descobriment…Als peus, els hi ha dedicat molta estona i una part molt bloquejada en mi…però les mans…ohhhhhh…A l’esquena ha continuat aquesta alliberació, he notat fins i tot en un parell de punts una sensació de corrent…l’oli calent a l’esquena, com també anteriorment al melic m’ha arribat com una sensació d’abundància…i al final més mantes calentones i el mateix retorn a casa que al principi"


Carme: Entro en un espai ampli, càlid i agradable. Em sento rebuda amb interès, bondat i respecte. Comença el massatge suau i a la vegada intens als peus. La flaire dels olis aromàtics deleita el sentit del meu olfacte. La meva oïda rep dolçament una música silenciosa. Tanco els ulls i m’abandono a les mans de l’Alba. El massatge avança. Puja per les cames, el cos, els braços, el cap. Deixo que els meus porus s’impregnin de l’oli i ungüent. En determinades zones la pressió de les mans actua amb força. Malgrat els punts de dolor, esdevé gratificant. Sento que el meu cos físic es relaxa. M’adormo? L’etèric gaudeix en el seu conjunt sentint l’arribada d’unes súbtils ones. M’adormo…? El meu astral es perd, es deixa anar. S’acaba…

L’Alba em cobreix amb mantes calentones i em deixa uns minuts. Sento les essències penetrant. L’escalfor de les flaçades les alliberen cap al meu interior. Ara sí, em deixo adormir. La dolça infusió clou la sessió. Una sensació agradable i serena m’envaeix.

Moltes gràcies Alba."

44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page