top of page

ALBA MIRALPEIX

Sembrant llavors de Llum, Consciència i Llibertat 

Acompanyament Familiar i Emocional a la Sexualitat

albamiralpeix.jpg
terapeuta_edited.jpg

Alba Miralpeix

Acompanyo a crear l’espai necessari dins de cada persona i així donar veu a les emocions profundes i silenciades que si no s’expressen poden alimentar la por i el tabú que envolta la Sexualitat a la nostra cultura actual.

Des del meu abordatge, comprenc la Sexualitat com energia vital,  l’Energia de la Vida, i la seva força ens apropa a la nostra estima, vitalitat i amor propi. Si a la infància i adolescència ens permetem connectar amb ella, sentir-la, reconèixer-la i gaudir-la, creixem de forma més orgànica, sana i sobirana.

Quan treballo acompanyant els Cercles, la inspiració és la Ciclicitat de la Natura.

Les nenes i nens que s’apropen a l’espai sabent que l’escolta profunda és essencial.

Afirmen que poden ser més reals quan comparteixen el que senten, el que els hi passa, el que callen, el que somien, el que no entenen, el que descobreixen.

Els Cercles es transformen doncs en un espai d’auto exploració i autoconeixement, un espai que convida a créixer, on el do i el potencial de cada infant i adolescent es manifesta de manera natural, i on tota emoció és benvinguda així com també la incomoditat que sovint acompanya els processos que vivim.

Parlar de Sexualitat és honorar a la Vida i reconèixer l’energia de transformació i mort, i així, el que sempre ha estat considerat com a tabú es pugui manifestar en una Nova mirada, de nutrició i respecte.

alba_miralpeix_70_edited.jpg

"El que no s'anomena no existeix, el que no s'expressa s'amaga i es bressola a la ombra fins a ser acollit i abraçat amb amor".

Les meves 
entrevistes

Us comparteixo aquest espai per compartir-vos vàries entrevistes on m'han convidat per parlar sobre els Cercles de Donzelles i Noiets, l'acompanyament a la Sexualitat i la Vida.

Uneix-te a la nostra Newsletter

Thank you!

bottom of page