Acompanyament Familiar a la Sexualitat

​Un espai íntim, familiar i  respectat, on ens trobem, compartim i parlem amb tota llibertat de la Sexualitat. Ens sentim des del cos, com canvia i com es transforma. Anomenem totes les parts i els hi posem nom. Estimem el nostre cos tal i com és. El cuidem i escoltem el que ens demana. Parlem de les nostres emocions i de les pujades i baixades que de vegades sentim. Aprenem a compartir amb els altres des de la nostra autenticitat, tal i com ens sentim a cada moment.

L’Acompanyament Familiar a la Sexualitat són trobades mensuals de petits cercles de nenes i també de nens amb una durada de 2 hores cada un i trobades trimestrals amb les families i acompanyants. (Hi ha 9  grups oberts on les dates les pots trobar al calendari)

D3070862.jpg
Cercles Familiars

Cada trimestre oferim un espai per compartir la sexualitat amb les mares i els pares junt amb les seves filles i fills. Obert també per a familiars i acompanyants.

CercleDonzellesDivendres.jpg
Xerrades i Tallers complementaris

Per a totes les persones que volgueu sembrar en la creació d'espais de respecte i llibertat per a les noves generacions. Obert a tothom.

AlbaOna1.jpg
Sessions terapèutiques individuals i familiars

Podeu informar-vos de les Sessions terapèutiques individuals i familiars per infants, adolescents, joves i adults des d’un acompanyament emocional i corporal a la Sexualitat.

IMG_7074.JPG
Rituals de Pas i Celebracions

L’espai exterior que ens envolta dins la Natura obre a la possibilitat d’oferir Rituals de Pas com el de la Primera Menstruació i Celebracions vàries amb la família, amics i comunitat.